Lessen op locatie

Voor instellingen en bedrijven bestaat de mogelijkheid om een EHBO cursus, AED/Reanimatiecursus of de herhalingslessen voor een eigen groep te organiseren. Dat kan op onze leslocatie in De Cluft, maar als u een eigen locatie heeft die aan de door ons gestelde eisen voldoet, dan kunnen de lessen ook daar plaatsvinden.

Het grote voordeel voor u is dat op deze manier uw medewerkers kunnen leren en oefenen in een hun bekende omgeving en is het niet nodig om eerst een aantal kilometers te maken. In de cursus kan uw bedrijfssituatie worden meegenomen. U kunt zelf in overleg met één van onze instructeurs de lesdata en lestijden bepalen.

Met een EHBO cursus voor uw personeel zorgt u er als werkgever voor dat er in het geval van (ernstige) ongevallen of acte ziekte altijd iemand aanwezig is die voor de Eerste Hulp kan zorgen. Zo wordt een slachtoffer op de juiste manier geholpen en wordt de kans op schadelijke gevolgen zo klein mogelijk gehouden.

OFFERTE
De kosten voor een opleiding of herhalingsles op locatie zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de lesdagen, locatie, het aantal deelnemers etc.
Indien u belangstelling heeft of meer informatie wilt over lessen op eigen locatie, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris d.m.v. het contactformulier.